DE LEUKSTE FEESTJES EN SPORTIEVE SPELLETJES VOOR ALLE STOERE KIDS

STORMBAAN

Beklim jij deze stormbaan tijdens een familiedag, een bedrijfsuitje of tijdens jouw kinderfeestje?

EXPEDITIE ROBINSON

Je strijd samen met je vriendjes of vriendinnetjes tegen het andere kamp met allerlei uitdagende spelletjes zoals vuur maken, een ingewikkelde puzzel maken en een super stoere estafette. Houdt er rekening mee dat je vies kunt worden!

FREERUNNING

Coole jumps! De gymzaal wordt omgebouwd tot een heus free-run parcour! Eerst volgt een demonstratie van een ervaren free-runner en gaan we op een speelse wijze aan de slag met het leren om over objecten te springen, te valbreken. Absoluut een stoer en uitdagend feestje!

STORMBAAN FEESTJE

Veel vriendjes om uit te nodigen? Dan is het stormbaan feestje echt iets voor jou!
Je huurt de stormbaan voor 24 uur, deze kan ingezet worden in de gymzaal of een buitenlocatie! Vind jij het te gek om te springen, duiken, glijden en om hard te rennen? Dan is het stormbaan feestje echt iets voor jou!

Incl. stormbaan / materialen / aanhangwagen / AE uitnodigingen. Kosten: € 175,00 excl 21% btw bij het zelf ophalen en terugbrengen van de stormbaan.

BOOTCAMP FEESTJE

Ben jij een stoere jongen of meisje en hou je van avontuur en lekker buiten ravotten? Let’s go! Natuurlijk schminken we ons in camouflage kleuren en sluipen we door het bos en sjouwen we met touwen en autobanden!

BALLENFESTIJN

Jouw favoriete balsporten komen tijdens dit feestje aan bod!

KLIM- EN KLAUTERFEESTJE!

De gymzaal wordt omgebouwd tot een groot klim- en klauter parcours waarbij we eerst op een leuke manier kennis zullen maken van alle toestellen om daarna toffe uitdagende tik- en ren spelletjes te gaan spelen

STRATEGOFEEST

Een jachtspel, je jaagt iemand op of bent op de vlucht.. Een tik en renspel maar ook een verstopspel! Een spel van tactiek, snelheid en hindernissen!  En kan ook in een voetbalvariant gespeeld worden.

DANSFEESTJE

Staan jouw voeten nooit stil bij het horen van muziek? Dan is dit dansfeestje echt iets voor jou! Dans je het liefst op top 40, streetdance of modern? Samen met jouw vriendinnen dansen we op hippe muziek!

VOETBALFEESTJE

Wil jij scoren? Dat kan met dit feestje!! Na een echte voetbal warming-up gaan we beginnen met techniektraining, estafette loopvormen, penalty’s schieten en natuurlijk wedstrijdjes spelen! Slaag jij voor de enige echte AE voetbal oorkonde?
Kinderfeestjes
Zijn altijd inclusief materialen / 1 trainer / fris of ranja / stuk fruit / Anouk’s Events uitnodigingen en een attentie voor de jarige! Indien van toepassing ook inclusief zaalhuur.

Zelf niet koken?!
Vraag naar de mogelijkheden.

Z

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen een sportfeestje bij ons boeken.  Alle kinderfeestjes zijn € 16,50* per kindje met een minimum van 10 kinderen.
Het minimaal aantal van 10 kinderen zal worden verrekend.

* De genoemde prijzen per persoon zijn inclusief het 21% btw tarief