Selecteer een pagina

DE LEUKSTE FEESTJES EN SPORTIEVE SPELLETJES VOOR ALLE STOERE KIDS

STORMBAAN

Beklim jij deze stormbaan tijdens een familiedag, een bedrijfsuitje of tijdens jouw kinderfeestje?

EXPEDITIE ROBINSON

Je strijd samen met je vriendjes of vriendinnetjes tegen het andere kamp met allerlei uitdagende spelletjes zoals vuur maken, een ingewikkelde puzzel maken en een super stoere estafette. Houdt er rekening mee dat je vies kunt worden!

€16,50* per persoon.

FREERUNNING

Coole jumps! De gymzaal wordt omgebouwd tot een heus free-run parcour! Eerst volgt een demonstratie van een ervaren free-runner en gaan we op een speelse wijze aan de slag met het leren om over objecten te springen, te valbreken. Absoluut een stoer en uitdagend feestje!

€ 16,50* per persoon.

STORMBAAN FEESTJE

Veel vriendjes om uit te nodigen? Dan is het stormbaan feestje echt iets voor jou!
Je huurt de stormbaan voor 24 uur, deze kan ingezet worden in de gymzaal of een buitenlocatie! Vind jij het te gek om te springen, duiken, glijden en om hard te rennen? Dan is het stormbaan feestje echt iets voor jou!

Incl. stormbaan / materialen / aanhangwagen / AE uitnodigingen. Kosten: € 165,00 bij het zelf ophalen en terugbrengen van de stormbaan.

BOOTCAMP FEESTJE

Ben jij een stoere jongen of meisje en hou je van avontuur en lekker buiten ravotten? Let’s go! Natuurlijk schminken we ons in camouflage kleuren en sluipen we door het bos en sjouwen we met touwen en autobanden!

€ 14,50* per persoon.

BALLENFESTIJN

Jouw favoriete balsporten komen tijdens dit feestje aan bod!

€ 16,50* per persoon.

STRATEGOFEEST

Een jachtspel, je jaagt iemand op of bent op de vlucht.. Een tik en renspel maar ook een verstopspel! Een spel van tactiek, snelheid en hindernissen!  En kan ook in een voetbalvariant gespeeld worden.

€ 14,50* per persoon.

DANSFEESTJE

Staan jouw voeten nooit stil bij het horen van muziek? Dan is dit dansfeestje echt iets voor jou! Dans je het liefst op top 40, streetdance of modern? Samen met jouw vriendinnen dansen we op hippe muziek!

€14,50* per persoon.

VOETBALFEESTJE

Wil jij scoren? Dat kan met dit feestje!! Na een echte voetbal warming-up gaan we beginnen met techniektraining, estafette loopvormen, penalty’s schieten en natuurlijk wedstrijdjes spelen! Slaag jij voor de enige echte AE voetbal oorkonde?

€14,50* per persoon.

Kinderfeestjes
Zijn altijd inclusief¬†materialen / 1 trainer / fris of ranja / stuk fruit / Anouk’s Events uitnodigingen en een attentie voor de jarige! Indien van toepassing ook inclusief zaalhuur.

Zelf niet koken?!
Vraag naar de mogelijkheden.

Z

* Vanaf 10 kinderen
Het minimaal aantal van 10 kinderen zal worden verrekend.

* De genoemde prijzen per persoon zijn inclusief het 21% btw tarief