DE LEUKSTE FEESTJES EN SPORTIEVE SPELLETJES VOOR ALLE STOERE KIDS

STORMBAAN

Beklim jij deze stormbaan tijdens een familiedag, een bedrijfsuitje of tijdens jouw kinderfeestje?

NIEUW! HET MOORDSPEL

Enkele jaren geleden kwam er een einde aan het leven van Bertus van Velthoven. Uit het lijstje van 20 verdachten zou er uiteindelijk 1 verdachte over moeten blijven. Aan jullie om het X-aantal munten te verdienen die kriskras door de stad te verdienen zijn. Met de munten kun je bijv. de polaroid camera of het paspoort verdienen. Jullie komen steeds een stapje dichterbij, om dit mysterie op te lossen. Munten worden verdiend door het volbrengen van doe-opdrachten. Een spannend, actief en tof uitje voor kinderen vanaf 10 jaar! Let op; Twee ouders worden ‘ingezet’ om wandelend toezicht te houden op de twee groepen.
KIDS FOTO CHALLENGE
NIEUW! De kids Foto Challenge! Film, foto en diverse doe-opdrachten zullen volbracht moeten worden in diverse teams. Deze activiteit is tof voor kids vanaf 10 jaar die verzot zijn op foto’s maken, objecten zoeken, gekke opdrachten te doen, puzzels op te lossen en lekker actief buiten willen zijn. Let op; Ouders, met mobiele telefoon, worden ‘ingezet’ om mee te wandelen met deze strijdlustige teams.

STORMBAAN FEESTJE

Veel vriendjes om uit te nodigen? Dan is het stormbaan feestje echt iets voor jou!
Je huurt de stormbaan voor 24 uur, deze kan ingezet worden in de gymzaal of een buitenlocatie! Vind jij het te gek om te springen, duiken, glijden en om hard te rennen? Dan is het stormbaan feestje echt iets voor jou!

Incl. stormbaan / materialen / aanhangwagen / AE uitnodigingen. Kosten: € 175,00 excl 21% btw bij het zelf ophalen en terugbrengen van de stormbaan.

NIEUW! FITFARM CHALLENGE

NIEUW! De Fitfarm Challenge! In teams ga je meerkamp van spellen tegen elkaar aan. Een mooie combinatie van onze bestaande spellen worden gespeeld op ons melkveebedrijf. “FIT”;  “FARM”; win met je team de melkpakken race en melk Klara de koe. Na de pauze wordt de ‘”CHALLENGE” gespeeld. Hier kan een inhaalslag worden gemaakt! Scoor zoveel mogelijk punten door de grappige (foto) opdrachten op de Fitfarm uit te voeren. Scoor na elk gewonnen spel één van de boerderij amuletten, die jullie de mogelijkheid bieden een voorsprong te geven op het finale spel! Tijdens de Fitfarm Challenge is ook de stormbaan in delen ter huur, per deel van 10 meter bedraagt de prijs €35.

BOOTCAMP FEESTJE

Ben jij een stoere jongen of meisje en hou je van avontuur en lekker buiten ravotten? Let’s go! Natuurlijk schminken we ons in camouflage kleuren en sluipen we door het bos en sjouwen we met touwen en autobanden!

EXPEDITIE ROBINSON

Je strijd samen met je vriendjes of vriendinnetjes tegen het andere kamp met allerlei uitdagende spelletjes zoals vuur maken, een ingewikkelde puzzel maken en een super stoere estafette. Houdt er rekening mee dat je vies kunt worden!

STRATEGO FEESTJE

Een jachtspel, je jaagt iemand op of bent op de vlucht.. Een tik en renspel maar ook een verstopspel! Een spel van tactiek, snelheid en hindernissen!  En kan ook in een voetbalvariant gespeeld worden.

DANSFEESTJE

Staan jouw voeten nooit stil bij het horen van muziek? Dan is dit dansfeestje echt iets voor jou! Dans je het liefst op top 40, streetdance of modern? Samen met jouw vriendinnen dansen we op hippe muziek!

VOETBALFEESTJE

Wil jij scoren? Dat kan met dit feestje!! Na een echte voetbal warming-up gaan we beginnen met techniektraining, estafette loopvormen, penalty’s schieten en natuurlijk wedstrijdjes spelen! Slaag jij voor de enige echte AE voetbal oorkonde?

Kinderfeestjes
Zijn altijd inclusief materialen / 1 trainer / fris of ranja / stuk fruit / Anouk’s Events uitnodigingen en een attentie voor de jarige! 

Zelf niet koken?!
Vraag naar de mogelijkheden.

Z

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen een sportfeestje bij ons boeken.  Alle kinderfeestjes zijn € 18,-* per kindje met een minimum van 10 kinderen.
Het minimaal aantal van 10 kinderen zal worden verrekend.

* De genoemde prijzen per persoon zijn inclusief het 21% btw tarief