DE LEUKSTE EVENEMENTEN

Teambuilding of vooral veel fun? Een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag te vieren? Van Expeditie Robinson tot Highland Games.  Met Anouk’s Events wordt het altijd een succes.

NIEUW! Het Moordspel XXL!

NIEUW! Het Moordspel XXL! Ga je met eigen team aan de slag in het centrum van Roosendaal en help de politie deze COLD CASE op te lossen. Ben jij, samen met je buddy’s, snel én creatief genoeg om de dader(s) aan te wijzen? Met het oude dossier, puzzels en andere tips helpen we je al een eind op weg…

2,5 uur     26,50 per persoon    v.a. 12 personen

EXPEDITIE ROBINSON

EXPEDITIE ROBINSON, ALLE ASPECTEN VAN SAMENWERKEN, TACTIEK EN OVERLEVEN VIND JE IN DIT EVENT TERUG! Strijdlustig wordt je ervan! Zwarte stemmen worden uitgedeeld wanneer één van de proeven is gewonnen! Kracht, behendigheid, evenwicht.. dan hebben we het nog niet over het spannende finalespel!! Ieder teamlid heeft zijn eigen kwaliteit en daardoor is dit een veelgeliefd uitje dat door veel groepen, jong en oud, wordt geboekt. Een uitdagende expeditie, op niveau van de groep.

2,5 tot 3 uur    30,-  per persoon   

CITY FOTO CHALLENGE

DE CITY FOTO CHALLENGE, EEN AFWISSELEND EN ACTIEF UITJE VOL MET HILARISCHE OPDRACHTEN IN DE BINNENSTAD!

In verschillende teams wordt er kriskras door de stad gestreden om zoveel mogelijk punten te halen bij de diverse foto-opdrachten. Er wordt behoorlijk wat gelachen! Een geweldige manier om de stad én je teamleden beter te leren kennen. Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest maar ook als invulling van de jaarlijkse familiedag! Kun je 2- tot 5 km wandelen, dan kan je aan deze activiteit deelnemen. Ook buggy’s en rolstoelen 😉

2,5 uur     26,50 per persoon    v.a. 12 personen

SPEL ZONDER GRENZEN

SPEL ZONDER GRENZEN, EEN UITDAGENDE MEERKAMP VAN SNELLE EN HILARISCHE SPELLEN

De groep wordt in verschillende teams ingedeeld en nemen het tegen elkaar op. Een spannend en strijdlustig spel tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamdag. De gigantische stormbaan moet overwonnen worden, er wordt gestreden bij het tactisch touwtrekken en natuurlijk mag het oer Hollandse MIKADO niet ontbreken. Welk team mag zich na de verschillende spelrondes en de eindfinale de grenzeloze winnaar noemen?

2,5 tot 3 uur     29,- per persoon    v.a. 30 personen

FITFARM CHALLENGE

DE FITFARM CHALLENGE, EEN MOOIE COMBINATIE VAN ONZE BESTAANDE ACTIVITEITEN OP ONZE BOERDERIJ IN ROOSENDAAL!

Een gezellige dag in het vooruitzicht? In teams ga je onderling de strijd aan tijdens de Fitfarm Challenge! Een diversiteit van spellen passeren de dag; “FIT”; beklim de obstakels tijdens de obstakelrun en duikel over de reusachtige stormbaan. “FARM”; win met je team de kruiwagen race en melk Klara de koe. Na de pauze wordt de ‘”CHALLENGE” gespeeld. Hier kan een inhaalslag worden gemaakt! Scoor zoveel mogelijk punten door de grappige (foto) opdrachten op de Fitfarm uit te voeren. Scoor na elk gewonnen spel één van de boerderij amuletten, die jullie de mogelijkheid bieden een voorsprong te geven op het finale spel!
Weetje; we passen de intensiteit van de spellen aan op de leeftijd(en) en wensen van de groep. Juist daarom voor elke gelegenheid te boeken!

2,5 uur    30,- per persoon v.a. 16 personen 

KOLONISTEN VAN CATAN

MIDDELS DIVERSE SPORTIEVE ACTIVITEITEN WORDT ER GESTREDEN OP HET MEGA SPEELBORD! WIE BEHAALT DE MEESTE STEDEN?

In verschillende teams wordt er tegen elkaar gespeeld middels diverse denk- en doe opdrachten, tijdens deze activiteiten zijn punten te verdienen die ingezet kunnen worden op het speelbord. Een tactisch en actief event wat ontzettend leuk is om te spelen met, door en voor elkaar! Dit uitje is een groot succes wanneer je het spel kent en het spel eindelijk werkelijkheid wordt!

2,5 tot 3 uur     30,- per persoon    v.a. 16 personen  

Alle activiteiten zijn te combineren met diverse mogelijkheden bij een horecagelegenheid in de omgeving… te denken aan een gezonde lunch, een high wine voor de dames, een high beer voor de heren of een overheerlijke BBQ!

V

Alle genoemde prijzen per persoon zijn inclusief het 21% BTW tarief.

MEDIAGAMES

MEDIAGAMES, EEN LACHWEKKEND UITJE WAARBIJ ALLE FAVORIETE SPELPROGRAMMA’S VAN TV VOORBIJKOMEN.
Je gaat de strijd aan tegen de andere teams in spellen als Minute to Win it, Shownieuws en Ik hou van Holland! Wie weet de meeste BN’ers te omschrijven of de juiste gok te nemen bij ‘wij vroegen 100 mensen’? Leuk als invulling van een vrijgezellenfeest, teamdag of bedrijfsuitje!

2 uur     26,50 per persoon    v.a. 16 personen  

HIGHLAND GAMES

HIGHLAND GAMES, EEN STOER UITJE VOOR MANNEN!
Toffe uitdagende activiteiten passeren de middag, van handboogschieten tot steen werpen en van balk worstelen tot touwtrekken. Een event waarbij het puur op kracht, inzicht en techniek aankomt! Absoluut geslaagd als teamuitje, vrijgezellenfeest en bedrijfsuitje!

2 tot 2,5 uur    26,50 per persoon    v.a. 16 personen